Liput

FESTIVAALIN LIPUT

Festivaalin liput ovat myynnissä Lippu.fin verkkokaupassa, myyntipisteissä ja puhelinpalvelussa. Lippuja myydään myös tuntia ennen konsertteja ovelta, mikäli niitä on jäljellä.

www.lippu.fi
0600 900 900 1,98e/min + pvm (klo 7-22)

Festivaalipassit

Vuoden 2018 VocalEspoo-festivaalille voi ostaa kolmen konsertin festivaalipasseja hintaan 60 / 50 / 40 € (hintaryhmät: normaali / eläkeläinen / opiskelija, lapsi, työtön, varusmies). Festivaalipassilla pääset kolmeen valitsemaasi festivaaliviikon konserttiin lukuunottamatta Rossini: Stabat Mater -konsertteja Tapiolan kirkossa.

Festivaalipassit myydään suoraan VocalEspoon toimistolta. Kaikista kätevimmin varaat festivaalipassin sähköpostitse osoitteesta info(at)vocalespoo.fi. Voit varata passin myös puhelimitse numerosta 041 548 70 98 tai festivaalin aikana Espoon kulttuurikeskuksessa sijaitsevasta festivaalitoimistosta.

Festivaalipassia varatessasi mainitse

  • Nimi ja tarkka osoite
  • Kuulutko johonkin alennusryhmään (eläkeläinen / opiskelija, lapsi, työtön, varusmies)
  • Mitkä kolme konserttia valitset passiisi. Konserttivalintasi on sitova.

Saat paluupostissa maksuohjeet ja kun maksu on suoritettu, festivaalipassin veloituksetta postitse. Halutessasi voit myös maksaa ja saada passisi festivaaliviikolla Espoon Kulttuurikeskuksen festivaalitoimistosta tai tuntia ennen konsertteja aukeavalta kutsuvierastiskiltä ensimmäisen festivaalipassisi konsertin yhteydessä.

Festivaalipasseja on myynnissä rajoitettu määrä. Festivaalipassitarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Kaikukortti

VocalEspoo on mukana Kaikukortti-hankkeessa. Kaikukortilla voi varata maksuttomia pääsylippuja festivaalin konsertteihin. Useimpiin konsertteihin lippuja on tarjolla niin pitkään kuin konsertissa on paikkoja jäljellä.

Kaikukortilla hankittavat liput voi varata suoraan festivaalitoimiston lipunmyynnistä, jolloin lipuista ei mene palvelumaksua. Lippuja voi hankkia myös Lippupisteestä, jolloin Lippupiste veloittaa palvelumaksun 1,5 euroa. Kun hankit lippuja, kerrothan oman Kaikukorttisi numeron ja konsertin, jonka lippuja olet varaamassa. Festivaalitoimiston kautta tilattujen lippujen lunastus tapahtuu ennen konsertin alkua kutsuvierastiskillä Kaikukorttia näyttämällä.

Lisätietoa Kaikukortista:
www.kulttuuriakaikille.fi/kaikukortti.

Kulttuurikaveritoiminta

Moniin festivaalin konsertteihin voi tulla myös kulttuurikaverin kanssa. Kulttuurikaveri voi halutessasi varata myös liput puolestasi, ja opastaa ja avustaa muutenkin tarvittaessa.

Lisätietoa kulttuurikavereista:
www.espoo.fi/fi-fi/Kulttuuri_ja_liikunta/Kulttuuri/Kulttuuria_kaikille/Kulttuurikaveri