Liput

FESTIVAALIN LIPUT

Festivaalin liput tulevat myyntiin maaliskuussa 2018 Lippupisteen verkkokauppaan, myyntipisteisiin ja puhelinpalveluun. Lippuja myydään myös tuntia ennen konsertteja ovelta, mikäli niitä on jäljellä.

www.lippu.fi
0600 900 900 1,98e/min + pvm (klo 7-22)

Festivaalipassit:

Vuoden 2018 festivaalipassien hinnat ilmoitetaan myöhemmin.

Festivaalipasseja myydään toimiston lipunmyynnistä info(at)vocalespoo.fi, puh. 050 38 51 623 ja festivaalin aikana Espoon kulttuurikeskuksessa sijaitsevasta festivaalitoimistosta. Festivaalipassilla pääsee kaikkiin festivaalin konsertteihin. Huomaathan, että passeja on myynnissä rajallinen määrä.

Kaikukortti

VocalEspoo on mukana Kaikukortti-hankkeessa. Kaikukortilla voi varata maksuttomia pääsylippuja festivaalin konsertteihin. Useimpiin konsertteihin lippuja on tarjolla niin pitkään kuin konsertissa on paikkoja jäljellä.

Kaikukortilla hankittavat liput voi varata suoraan festivaalitoimiston lipunmyynnistä, jolloin lipuista ei mene palvelumaksua. Lippuja voi hankkia myös Lippupisteestä, jolloin Lippupiste veloittaa palvelumaksun 1,5-2,5 euroa. Kun hankit lippuja, kerrothan oman Kaikukorttisi numeron ja konsertin, jonka lippuja olet varaamassa. Festivaalitoimiston kautta tilattujen lippujen lunastus tapahtuu ennen konsertin alkua kutsuvierastiskillä Kaikukorttia näyttämällä.

Lisätietoa Kaikukortista:
www.kulttuuriakaikille.fi/kaikukortti.

Kulttuurikaveritoiminta

Moniin festivaalin konsertteihin voi tulla myös kulttuurikaverin kanssa. Kulttuurikaveri voi halutessasi varata myös liput puolestasi, ja opastaa ja avustaa muutenkin tarvittaessa.

Lisätietoa kulttuurikavereista:
www.espoo.fi/fi-fi/Kulttuuri_ja_liikunta/Kulttuuri/Kulttuuria_kaikille/Kulttuurikaveri