Kuulumiset

Discantus ryhmäkuva 2016 kopio 2

Kuorojen kevät 2017

Kuorojen kevät -konserttisarja järjestetään jälleen toukokuussa Sellosalissa. Mukana monipuolinen joukko kuoroja, joiden ohjelmistossa on mm. oopperan sävelmiä, suomalaista pop-musiikkia ja kevään kaikuja. Katso tarkemmat tiedot täältä.

Koulukuorokilpailu0111p

Koulukuorokilpailun tulokset

Tässä ovat eilen kisatun koulukuorokilpailun tulokset. Lämpimät onnittelut kaikille palkituille ja suuret kiitokset kuoroille ja kuoronjohtajille taidokkaista esityksistä! Alakoulujen sarja: 1. palkinto 700 €  Kimpisen koulun 6. musiikkiluokan kuoro, Lappeenranta, kuoronjohto Hanna Hyvärinen 2. palkinto 500 € Meidän luokka, Keravan keskuskoulu, kuoronjohto Mira Visuri 3. palkinto jaettuna 150 €/kuoro Tähtisumu, Helsingin konservatorio, kuoronjohto Anna Nora […]

Photo Cata Portin

Kuorosävellyskilpailun tulokset

Kansainvälisen kuorosävellyskilpailun tulokset ovat nyt selvinneet festivaalin avajaiskonsertissa. Onnea kaikille palkituille! SEKAKUOROSARJA Jaettu 1. Palkinto, 2500 e/säveltäjä Epiklisis Säveltäjä Antonis Anestis, Kreikka  Angor Säveltäjä Cecilia Damström, Suomi 2. palkinto 1500 e Seeking, searching Säveltäjä Kai Young Chan, Iso-Britannia Jaettu 3. Palkinto, 1000 e/säveltäjä Era ’l giorno… Era il Mattino Säveltäjä Federico Ermirio, Italia Pater noster Säveltäjä Jona Kümper, Saksa LAPSIKUOROSARJA […]

Aapine (Promokuva)-netti

AAPINE-teosesittely ennen konserttia 9.6.

Ennen Aapine-konserttia luvassa on teosesittelytilaisuus, jossa teoksen säveltäjä Atso Almila ja konsertin johtava Teemu Honkanen kertovat Aapisesta. Tilaisuus järjestetään Tapiolasalin lämpiössä klo 18.15 alkaen ja sinne on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Promo SannaValvanne

Sannan leirille mahtuu vielä!

Valloittavan Sanna Valvanteen Loista laulaen, luo leikkien -päiväleirille mahtuu vielä mukaan. Nyt kaikki 6-12-vuotiaat lapset laulamaan, ilmaisemaan ja loistamaan kuorossa ja kokemaan yhdessä laulamisen voiman ja riemun!

Vaskivuoren lukion kuoro0313p-2

Tekninen ongelma ilmoittautumislomakkeissa

Tiedoksi! Kurssien ja kilpailuiden ilmoittautumislomakkeiden lähetyksessä on tällä hetkellä jokin tekninen ongelma. Pahoittelut tästä. Yritämme ratkaista ongelman mahdollisimman pian.  

KampinLaulu-1687

Requiem-kurssin tilanne

Requiem-kurssin altto-ja sopraanostemmat alkavat pian olla täynnä, joten ilmoittaudu mukaan pian jos haluat mukaan kurssille. Bassoja ja tenoreita sen sijaan mahtuu riveihin vielä hyvin.

Tapiolan-kuoro_1000x600_Maarit-Kytöharju

Festivaalin ohjelma on nyt kokonaan julkaistu

VocalEspoon ohjelma on nyt kokonaisuudessaan julkaistu. Tutustu tarkemmin konsertteihin, kursseihin ja kilpailuihin. Kilpailuiden ilmoittautumisaika päättyy maaliskuun lopussa, kursseille ehdit ilmoittautua vappuuun asti. Lipunmyynti alkaa Lippupisteessa 14.3.2016. Tervetuloa mukaan!

Photo Cata Portin

Sävellyskilpailu saavutti huikean suosion

VocalEspoon kansainvälisen sävellyskilpailun kilpailuaika päättyi viikko sitten. Kilpailuun vastaanotettiin huikeat 127 teosta, mikä on lähes sata teosta enemmän kuin kaksi vuotta sitten, jolloin kilpailu järjestettiin ensimmäistä kertaa. Kilpailun tuomaristo työskentelee nyt teosten parissa löytääkseen parhaat teokset, jotka esitetään ja palkitaan festivaalin avajaiskonsertissa sunnuntaina 5.6. klo 18.00.