Kuorojen Kevät

KUOROJEN KEVÄT 2018

Virittäydy vokaalimusiikin tunnelmiin VocalEspoo-festivaalin kevätkonserttisarjan myötä! Kaikki sarjan konsertit ovat Espoon Sellosalissa ja alkavat kello 19:00. Liput kaikkiin konsertteihin maksavat 14 / 10 e (norm. / opiskelija, varusmies, työtön). Lippuja on saatavilla lippu.fi:n verkkokaupasta ja jälleenmyyntipaikoista (+ toimitusmaksu alk. 1 e) sekä suoraan kuorolaisilta.

Tänä vuonna Kuorojen Keväässä:
22.5.2018 Juvenalia
29.5.2018 Murtosointu & Tapiolan Kamarikuoro
30.5.2018 Candomino & Candomini
31.5.2018 Sing & Shine –kuorot

Tiistai 22.5. 
JUVENALIA: AN ODE FOR MUSIC

Juvenalia-kuoron kevätkonsertti on vastakkaisuuksista koottu. Kuten kevään valo seuraa pimeyttä niin elämä seuraa kuolemaa, ja teosten tuskaisimmatkin hetket purkautuvat riemuun. Musiikista löytyy toivoa epätoivon keskellä ja heikkoudesta nousevaa voimaa. Ääni on toivon työkalu, ja tässä konsertissa se maanitellaan esiin kuiskaten, huutaen, anellen ja kiittäen. Tule siis mukaan todistamaan äänen voimaa! Konsertissa kuullaan mm. Mendelssohnin, Martinin ja Kodályn teoksia.

Tiistai 29.5.
MURTOSOINTU & TAPIOLAN KAMARIKUORO

VocalEspoon Kuorojen kevät -konserttisarjan toisessa konsertissa esiintyvät Murtosointu ja Tapiolan Kamarikuoro. Konsertissa Murtosointu-kuoro juhlii viidettätoista toimintavuottaan Kevään huumaa -teemalla joukolla suomalaista ja saksalaista musiikkia ja Tapiolan Kamarikuoro kerää musiikkia mm. Madetojalta, Kuulalta, Sibeliukselta sekä Poulencilta Ihmisen henki -teeman alle. Murtosointu-kuoroa johtavat Seppo Murto ja Anna Karjula ja Tapiolan Kamarikuoroa Hannu Norjanen.

Keskiviikko 30.5.
CANDOMINO & CANDOMINI: KAIKUJA ITÄMEREN RANNOILTA

Candomino ja CandoMini esittävät vaihtelevin kokoonpanoin kansansävelmiä ja kansantarinoita teemalla ”Kaikuja Itämeren rannoilta”.

Torstai 31.5.
SING & SHINE -KUOROT: KEVÄTLOISTO

Kevätloistossa pääset nauttimaan Sing&Shine -kuoroille ominaisesta laulun riemusta ja kokonaisvaltaisesta ilmaisun voimasta eri ikäisten kuorolaisten esiintyessä laulaen, liikkuen ja improvisoiden sekä omissa loistoryhmissään, että yhtenä suurena kuoroperheenä. Nuorin jäsen on vasta 4-vuotias ja vanhimmat ikinuoria eläkeläisiä!

Sykähdyttävät laulut eri puolilta maailmaa liikuttavat niin mieltä kuin kehoakin ja saavat kevään heräämään kuulijoiden sydämissä. Luvassa on mm. perinteisiä kansanlauluja ja tunnettuja hittejä uusin kujein, nuorten koskettavia tulkintoja rakkauslauluista, lasten energisiä esityksiä musikaalisävelmistä ja humoristista poppia aikuisten voimin. Kaiken huipuksi Sing & Shine tarjoaa eksoottisia elämyksiä Intiasta tuliaisina viime joulukuun unohtumattomalta kiertueeltaan.