Vapaaehtoiseksi VocalEspoo-festivaalille?

Vapaaehtoiseksi VocalEspoo-festivaalille?

Vapaaehtoiseksi VocalEspoo-festivaalille?

Kiinnostaako festarin kulissien takainen elämä? Tule tekemään festivaalia – mukavia tehtäviä löytyy erilaisille tekijöille laidasta laitaan, mukaan saa tulla lyhyeksikin aikaa, kaikkeen perehdytetään perusteellisesti ja vapaaehtoisena pääset tietysti kuulemaan parasta kuoromusiikkia!

Tarjolla on mm. avustavia tehtäviä ja emännöintiä tai isännöintiä festivaalitoimistolla, tuotemyyntiä ja kutsuvieraslippujen jakoa, somepäivittelyä ja kuorolaisten kaitsemista pitkin Kulttuurikeskuksen käytäviä.

Saat lisätietoa tarjolla olevista tehtävistä ja voit ilmoittautua mukaan sähköpostitse osoitteeseen info@vocalespoo.fi. Ilmoittautuessasi kerro hieman itsestäsi ja milloin olisit festivaalin aikaan käytettävissä. Ihan kaikille hommia ei välttämättä riitä, joten kannattaa olla ajoissa liikkeellä!

Tervetuloa mukaan!