Loading Events
  • This event has passed.

Histan veisaajat: Sovituksia

Maanantai 4.6. klo 18.00
Nuuksion Honkamaja

 

Histan veisaajat palaa myyttiseen alkukotiinsa Nuuksion Honkamajalle, josta tämä 14-henkinen virsilauluyhtyemusiikin uranuurtaja sikisi vuonna 2008. Sovittamista tarvitaan niin sävelten kuin ihmistenkin kesken, eikä virsisovituksien esittäjäksi syntyneen yhtyeen konsertissa voi sivuuttaa myöskään ihmisen ja Jumalan välistä sovitusta. Histan veisaajien tähänastista taivalta mittailevassa konsertissa äänessä ovat myös ystävät matkan varrelta: Taisto Reimaluoto, Jukka Relander, Pekka Kuusisto ja Maija Kauhanen – sovitusti ja toivottavasti myös sovinnossa.

 

Liput: 15 – 25 € + toimitusmaksut (alk. 1 € www.lippu.fi)

ostalippu_96x20

 

Festivaalibussi
Saavu konserttiin kätevästi Festivaalibussilla!
– Festivaalibussi ajaa reittiä Helsingin Rautatientori – Espoon Kulttuurikeskus – Nuuksion Honkamaja, ja konsertin jälkeen samaa reittiä takaisin.
– Menopaluun hinta on 5€.
– Bussilla matkustamiseen tarvitaan paikkavaraus. Varaa paikkasi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@vocalespoo.fi. Saat vahvistussähköpostissa tarkat ohjeet ja aikataulun.

Konserttiin voi saapua myös omalla autolla tai julkisilla kulkuneuvoilla. Katso reittisi HSL:n reittioppaasta: www.reittiopas.fi

Nuuksion Honkamaja
Nupurintie 24
02820 Espoo

 

Kuva: Histan veisaajat © Joona Raudaskoski
June 04 2018

Details

Date: June 4, 2018
Time: 6:00 pm - 8:00 pm
Event Categories: ,

Venue

Nuuksion Honkamaja

Nupurintie 24
Espoo, 02820